<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qoVhE-0PMro" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De ce Habito?

De ce sunt placile Habito® atat de speciale?

Habito® este o placa din gips-carton multifunctionala, tip DFRI: are densitate controlata (pentru izolare fonica), rezistenta la foc, rezistenta mecanica ridicata si o duritate sporita a suprafetei. Permite fixarea cu usurinta a obiectelor si  personalizarea locuintei fara a fi nevoie de surubelnite electrice sau elemente de fixare specializate (de tipul ancorelor Molly). Se poate prinde direct pe suprafata placii un surub cu diametrul de 5 mm care sustine 15 kg pe fiecare punct de prindere. Usor de utilizat, Habito® este durabil, rezistent la loviturile de zi cu zi si ofera o izolare fonica imbunatatita.

children playing computer games
sound insulation icon

Izolare fonica

Sistemele realizate cu Habito®  reduc semnificativ zgomotul transmis din incaperi alaturate. Peretii realizati cu dubla placare (o placa Habito si o placa din gips-carton Rigips® RB tip A) ofera o izolare fonica de exceptie intre incaperi, indicele de izolare fonica Rw=56 dB aducand armonie in orice locuinta! E usor sa vizionam emisiuni TV sau sa ascultam muzica fara a deranja pe cineva in camera alaturata.

fixing curtain pole
hanging icon

Fixare usoara, 15kg pe surub, fara unelte sau elemente de fixare specializate

Habito®  permite fixarea rafturilor, galeriilor pentru perdele sau draperii, suporturilor pentru televizoare sau alte echipamente multimedia, fara a fi nevoie de unelte sau elemente de fixare specializate (ancore tip Molly). Prin simpla fixare a surubului direct pe suprafata peretelui, acum avem libertate deplina pentru personalizarea locuintei. E simplu!

Puternica

Noua tehnologie inglobata in placa Habito® permite o prindere ferma si facila a obiectelor pe suprafata peretelui, fiecare punct de prindere (surub cu diametrul 5 mm)  putand prelua o sarcina sigura de 15 kg. Cu Habito® nu este nevoie de dibluri, ancore expandabile tip Molly si alte piese complicate de ancorare, fixarea putandu-se realiza cu holtsuruburi cu diametrul de 5 mm, insurubate direct in placa, cu o simpla surubelnita.

children scooters hall
hammer icon

Proiectat pentru a rezista la lovituri

Este inevitabil ca peretii din casa  sa nu fie loviti, indiferent daca este vorba despre copiii care se joaca, mobilier mutat sau pur si simplu ... clanta unei usi trantite, un scaun lovit de perete... . Peretii realizati cu Habito® ofera o rezistenta superioara la loviturile de zi cu zi. Cu Habito®, construim primul zid din gips-carton, net superior peretilor din gips-carton cu placi obisnuite. Sa-l punem la incercare!